Recerca al riu Ter

Voluntaris de Protecció Civil Ripoll participen a l'operatiu de recerca d'una persona al riu Ter a Ripoll
Després de rebre la Policia Local l'alerta d'un veí que havia vist una persona saltant des de la resclosa del "Pla", cap al riu Ter, sobre les 15h del divendres dia 17 es va activar un dispositiu de recerca per les vores i l'interior del riu Ter en el tram urbà de Ripoll, amb la participació de la mateixa Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, Protecció Civil, Emergències Mèdiques i Guàrdia Civil. Més de 50 persones participaven en la recerca concentrada entre la resclosa de l'antiga Preparación Textil i la resclosa de la colònia d'Agafallops.
Poca estona més tard va arribar en helicòpter una unitat dels submarinistes dels Bombers i efectius de muntanya de la Guardia Civil, amb molta expectació per part dels ripollesos que passejaven o passaven en aquells moments pel Parc Botànic de la Devesa del Pla, o el sector del Pont de Calatrava. Els submarinistes dels bombers varen rastrejar tot el fons del riu per sota de la resclosa, mentres la resta d'efectius inspeccionaven vàries vegades les vores del riu i el canal de Can Botey.
Sobre les 19h es va localitzar per part de la Policia Local de Ripoll un conegut veí de la vila, que va resultar ser el trist protagonista de la història en reconèixer que s'havia llençat voluntàriament i al seu propi risc, des de la resclosa riu avall. A partir d'aquell moment es va replegar els efectius i es va interrompre el dispositiu de recerca.